Halsband opmeten

We krijgen vaak te horen ik heb een franse bulldog of een herder welke maat heb ik dan nodig?

Zo werkt het helaas niet alle honden hebben een andere maat ondanks zelfde ras.

Meten = weten wees er zeker van dat u de juiste maat besteld voor uw hond. U ziet hierboven exact hoe u moet meten en waarom.

Heeft u toch nog een vraag neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Als u een goed passende halsband heeft: U meet de goede maat halsband op ZONDER gesp. Daarna meet u de goede maat midden gat ook gemeten ZONDER gesp.

Die 2 getallen geeft u ons door. Als u nog geen halsband heeft: Meet de halsomtrek van uw hond met een flexibel meetlint.

Meet rond de hals van uw hond dicht bij de schouders. Voor de goede maat moet u 2 vingers ruimte tussen de hals en halsband te hebben.

Neem het flexibele meetlint en leg 2 vingers op de hals van uw hond. meet met de meetlint rondom de nek en je 2 vingers.

De plek waar de twee einden van het meetlint elkaar raken is de halsomvang van uw hond. Dit is de maat waar het midden gat gaat komen van de halsband. Dat getal geeft u aan ons door.

Het scheelt gewoon heel veel teleurstelling als u de goede maat weet van uw hond Ook belangrijk aan ons te vermelden is of de hond nog in de groei is daar kunnen we allemaal rekening mee houden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.